DRINGEND: inschrijving competitie 2023-2024

DRINGEND: inschrijving competitie 2023-2024

Het is weer zover. De inschrijvingen voor de competitie gaan weer open. Dat betekent dat het hoog tijd is om er achter te komen wie geïnteresseerd is om volgend seizoen competitie te spelen. Hierna kunnen we dan de ploegen samenstellen. De deadline voor deze inschrijving is zondag 23 april!

Belangrijk om te weten:
De keuze om competitie te spelen is een commitment van een heel seizoen. Dit houdt in dat er ongeveer 10 ontmoetingen over een periode van 8 maanden worden gespeeld (5 thuis en 5 bij de tegenstander). Bij elke ontmoeting moet je samen met je ploeg 8 wedstrijden spelen (4 dubbels en 4 enkels). Daarom is het ook nodig om buiten de ontmoetingen regelmatig samen te spelen (oefenen) met je ploeggenoten zodat er een goede samenwerking is.

Voor jeugdspelers:
Sinds het huidig seizoen hebben we voor het eerst een jeugdploeg die speelt in de competitie. Dit willen graag volgend jaar doorzetten. Daarom kunnen jeugdspeler van groep 3 en groep 4 zich ook opgeven voor de competitie. Let wel op, de jeugdploeg speelt in volwassencompetitie en niet in de jeugdcompetitie. Op zaterdag 22 april om 13u wil ik graag samenzitten met alle geïnteresseerde jeugdspelers + OUDERS in de sportzaal (Rotselaar). Dan zal ik wat meer uitleg geven over de competitiewerking en kunnen jullie vragen stellen.

Voor volwassenen:
Zit je nog met twijfels of vragen, dan kan je elke donderdag aan Pieter (competitieverantwoordelijke) of via e-mail (webmaster@badmintonnen.be) vragen stellen.

Inschrijving: https://forms.gle/j6Ni6NLozfAe2btv7