De nieuwe clubkleding is er (eindelijk)!

De nieuwe clubkleding is er (eindelijk)!

Dit initiatief is al enkele jaren geleden gestart, maar nu eindelijk is het zover: nieuwe clubkleding.

Deze nieuwe kleding is de allernieuwste kledinglijn van Jako, helemaal in het zwart-wit. Dit is hetzelfde merk als de kleding die we voordien aanboden. Hierdoor zullen de maten grotendeels overeenkomen wat het makkelijker maakt een juiste maat te kiezen. Op de kleding zal op de voorkant in het klein en op de achterkant in het groot het logo van de club worden gedrukt. Ook is er de keuze om je naam op de achterkant te laten drukken.

Met deze nieuwe kleding komen ook enkele wijzigingen. De afgelopen jaren werden er T-shirts verkocht door de club die eerst in grote aantallen werden aangekocht. Dat is nu anders. De club zal zelf geen voorraad meer aankopen van de kleding, maar rechtstreeks bestellen bij onze leverancier. Omdat er wel opstartkosten moeten worden betaald bij elke bestelling, zullen we maar op enkele datums per jaar een bestelling doorgeven. De volgende datum voor de bestelling kan je altijd in de clubshop terugvinden. Alle kleding is dus heel het jaar door te bestellen via onze clubshop, alleen zal de bestelling enkele keren per jaar worden verstuurd naar onze leverancier.

Twijfel je nog wat je wilt kopen of over de kwaliteit? We hebben van elk product die we verkopen ook één sample beschikbaar. Deze kan je op aanvraag bekijken. Let wel op, we hebben elk product maar in één maat:

ProductMaat
Tanktop Dames44
T-Shirt HerenM
Polo Dames42
Polyestervest HerenL
Vrijetijdsvest Met Kap Kinderen152