Hoffelijkheid bij de recreanten

Hoffelijkheid bij de recreanten

We zijn zeer blij met de grote opkomst bij de recreanten zowel in Wilsele als in Rotselaar. Als club streven we er ook naar om iedereen zo veel mogelijk speelgelegenheid te bieden.

Natuurlijk heeft dit als nadeel dat soms alle velden volzet zijn en je dus even op bank moet wachten. Niet iedereen is even goed in het magnetenspel (ophangen van de magneetjes in Rotselaar), waardoor sommige spelers meerdere keren op de bank komen te zitten. Daarom vragen we of iedereen hier eerlijk en hoffelijk in wil zijn. Wees bereid om ook eens een spelbeurt over te slaan als er plaatsgebrek is. Speel je beurten van twintig minuten ook altijd volledig uit, zodat je je speeltijd maximaal benut. Verplaats geen magneten van andere spelers zonder hun voorafgaande toestemming.

In Rotselaar is het piekmoment meestal rond 21u. Op donderdag hebben we daarom vanaf 21u de volledige zaal ter beschikking. Op dinsdag hebben we dat niet. Ook na 22u is er altijd veel plaats vrij zowel op dinsdag als op donderdag. En voortaan kan je vaak ook terecht in Wilsele op zaterdag van 16u tot 19u. Raadpleeg de Dropshotkalender !

Waar we in Wilsele vroeger soms moeite hadden om één veld te vullen, zijn er nu spelers in overvloed. Dat is zeer positief maar dat betekent dus ook dat er daar af en toe op de bank gezeten zal moeten worden.

Wil je dus liever niet op de bank zitten, hou dan rekening met bovenstaande informatie. Dit is ook een momentopname. Misschien is het binnen enkele maanden weer helemaal anders…

© 2024 - Dropshot vzw